top of page
sang10.jpg

Sangkvelder med appen som "forsanger"

Oslo 2. mai 2024

Vi har hatt et flott samarbeid med sanitetskvinnene i Birkenes. De har invitert til sangkvelder, og vi stilte opp med musikken via sang-appen.
Samarbeidet har fungert strålende alle de seks gangene vi har hatt disse sangkveldene. Sanitetskvinnene sørget for lokaler for arrangementet i Kommunehuset, og for kaffe og noe attåt, og vi tok oss av det musikalske. Ei ny spilleliste ble laget for hvert arrangement og lagt inn i appen.

Det har vært en fornøyd forsamling som takket for seg hver gang. Og vi som bidro til innhold for både legeme og sjel, vi gleder oss til fortsettelsen. 
 

En stor takk til flotte og dedikerte Sanitetskvinner som tok initiativ til sangkvelder i bygda der de bor!

Velkommen til Gjenklang

Oslo 2.mai 2024

I 2024 vil sang-appen Gjenklang være tilgjengelig for abonnenter over det ganske land.

Er du helsearbeider eller sykepleier på et sykehjem eller i hjemmetjenesten, så be dine overordnede om å gjøre en avtale med oss.

Er du pårørende eller frivillig, og medlem av en organisasjon, vil det være mest gunstig prismessig å abonnere som gruppe.

Du kan selvsagt også ta direkte kontakt med oss og få et enkelt-abonnement:

fullsizeoutput_3230.jpeg

KLAR TIL BRUK

Oslo 3.9.2023

Her er en liten oppdatering:

Det har vært mange runder, men vi har nådd et viktig mål: 

Nå kan alle som er interessert i å ta appen i bruk, henvende seg til oss for å få påloggings-informasjon.

Vi satser på at appen vil bli "betalt-app" i løpet av høsten, eller tidlig på nyåret. Dette vil gjøre det lettere for enkeltbrukere å få tilgang. Kommuner, institusjoner, organisasjoner osv. må henvende seg til oss for å få lissens. Pris vil avhenge av antallet brukere, men vi er åpen for å gi gode tilbud.

 

NYE SANGER 

Vi vil supplere appen med nye sanger med jevne mellomrom.

I forrige uke sang vi inn 24 sanger som er i ferd med å legges inn i appen.

Vi er åpne for tilbakemeldinger og forslag til sanger, og alle som er brukere av appen kan være med å påvirke den slik at den blir best mulig. 

Vi ønsker at dette verktøyet skal være fleksibelt og lett å bruke, og at det kontinuerlig skal utvikles og utvides videre.

Sanger som mennesker med demens "har inni seg", representerer viktige ressurser i en svært sårbar livsfase. Vi ønsker med appen å bidra til at sanger kan levendegjøre minner, og til at livshistorier holdes levende. Vi vet også at gjenkjennelse skaper mestring.

bottom of page