top of page

Startproblemer

Oslo; 1. Desember 2023

Vi beklager at appen er ute av funksjon akkurat nå. Teknikere er i ferd med å løse problemet. I løpet av kvelden/morgendagen vil den være opp og gå igjen. Takk for tålmodigheten!

fullsizeoutput_3230.jpeg

KLAR TIL BRUK

Oslo 3.9.2023

Her er en liten oppdatering:

Det har vært mange runder, men vi har nådd et viktig mål: 

Nå kan alle som er interessert i å ta appen i bruk, henvende seg til oss for å få påloggings-informasjon.

Vi satser på at appen vil bli "betalt-app" i løpet av høsten, eller tidlig på nyåret. Dette vil gjøre det lettere for enkeltbrukere å få tilgang. Kommuner, institusjoner, organisasjoner osv. må henvende seg til oss for å få lissens. Pris vil avhenge av antallet brukere, men vi er åpen for å gi gode tilbud.

 

NYE SANGER 

Vi vil supplere appen med nye sanger med jevne mellomrom.

I forrige uke sang vi inn 24 sanger som er i ferd med å legges inn i appen.

Vi er åpne for tilbakemeldinger og forslag til sanger, og alle som er brukere av appen kan være med å påvirke den slik at den blir best mulig. 

Vi ønsker at dette verktøyet skal være fleksibelt og lett å bruke, og at det kontinuerlig skal utvikles og utvides videre.

Sanger som mennesker med demens "har inni seg", representerer viktige ressurser i en svært sårbar livsfase. Vi ønsker med appen å bidra til at sanger kan levendegjøre minner, og til at livshistorier holdes levende. Vi vet også at gjenkjennelse skaper mestring.

EN STOR TAKK

De første sangene vi la inn i appen, var med Marianne Graff som akkompagnatør, og noen av salmene som er sunget inn, ble akkopagnert av Stein Helge Solstad på gitar.

I fortsettelsen har vi med oss Ulf Nilsen på flygel, og han gjør en flott jobb. Hans musikk gir de gamle sangene vinger. Han er svært fleksibel og kreativ, så vi er svært takknemlig for samarbeidet med ham.

Vår kjære Thor Neby stiller trofast opp som tekniker i Neby Studio. Han gjør en formidabel jobb, og gir oss inspirasjon til videre arbeid.

Frode Krisner er vår dyktige samarbeidspartner på det tekniske, og vil følge oss videre. Han er alltid vennlig og støttende. Hans innsats er uvurderlig!

Hjertelig takk til dere!

 

En stor takk også til alle dere som heier på oss! 

sang10.jpg

Sangkvelder med appen som "forsanger"

Tre kvelder i vår har vi hatt et samarbeid med sanitetskvinnene i Birkenes. De inviterte til sangkveld, og vi stilte opp med musikken via appen.
Samarbeidet fungerte strålende. Sanitetskvinnene sørget for lokaler for arrangementet i Kommunehuset, og vi tok oss av det musikalske. Ei ny spilleliste ble laget for hvert arrangementet og lagt inn i appen. Det fungerte flott.
Mange kom, og sangen ljomet.
Det var en fornøyd forsamling som takket for seg. Og vi som bidro til innhold for både legeme og sjel, vi gleder oss til fortsettelsen. 
Takk til flotte og dedikerte Sanitetskvinner som tok initiativ til sangkvelder i bygda der de bor.

bottom of page